Home
Contact
Achtergrond
Communiceren met dieren
Blog
Reacties
Aanvraag Consult
Nieuws
Cursus communiceren met dieren
Media
Webshop
Privacy Policy

GRATIS E-book:

5 tips om zelf met je dier te praten


Wie is Mieke Zomer

Terug

Ik hou van dieren en van mensen. Om veel mensen te kunnen mobiliseren die vanuit hun hart steeds meer voor dieren kunnen betekenen, geef ik al jaren maandelijks cursus in het communiceren met dieren. De succesverhalen van onze cursisten kun je vinden op de site van De Zomerhof: www.dezomerhof.nl  Heel veel mensen op internet die zichzelf presenteren als Dierentolk of Dierencommunicator, hebben bij ons de cursus Communiceren met Dieren (De Brontaal van de Dieren) gevolgd.

Ik ben een voorvechtster van een betere maatschappelijke positie van de vrouw en haar aangeboren kwaliteiten in de Nederlandse samenleving. Vandaar dat wij met De Zomerhof het vak Dierentolk op de kaart zetten. Wij sparen kosten nog moeite om het vak bekendheid te geven en maatschappelijk aanvaard te krijgen.

Ik ben een enorme doorzetter en knokker en als ik werkelijk ergens voor ga, ben ik niet meer te stuiten. Vroeger vocht ik tegen windmolens. Nu ga ik mee met de flow. De flow die mij nu drijft, is die van de overgang in de betere wereld waarin wij langzaam terechtkomen.

Mijn droom en die van De Zomerhof is om het dierentolken wereldwijd op de kaart te zetten. Om een hele mentaliteitsomslag te laten plaatsvinden in een wereld waarin dieren veelal het onderspit delven ten opzichte van ons, de superieure, alwetende mens. Althans, zo gedraagt de mens zich doorgaans. 

We staan aan het begin van een prachtig pad. Het feit dat jij dit leest, zegt voor mij al dat jij metgezel bent van De Zomerhof en haar insteek.

Fijn dat je er bent. Ik hoop je met deze site te inspireren tot het communiceren met dieren.

Mieke

 

Wil je mijn Gratis E-book hebben? Daarin staan de Gratis tips om zelf met dieren te kunnen communiceren. Hiermee leer je al een beetje te praten met jouw eigen (huis)dier! Al erg veel mensen gingen jou voor!