Home
Contact
Achtergrond
Communiceren met dieren
Blog
Reacties
Aanvraag Consult
Nieuws
Cursus communiceren met dieren
Media
Webshop
Privacy Policy

GRATIS E-book:

5 tips om zelf met je dier te praten


Reacties op energietransfers

Wil jij graag leren praten met dieren? Wil je gratis en voor niets dit uitproberen? Dat kan hoor! Met het Gratis E-book van mij! Je vindt de Gratis tips om zelf met dieren te kunnen communiceren en kan het gemakkelijk en gratis downloaden! Veel plezier alvast!

Een hele goede avond,

Ongeveer 14 dagen geleden heb ik een foto van een van onze katten t.w. Basje opgestuurd. Hij liep al geruime tijd te hoesten en de medicijnen die we van de dierenarts hadden gehad spuugde hij voordat de kuur was afgelopen al uit.
Hij begon gewoon over te geven. Een persoonlijk gesprek met Mieke zit er vanwege de drukte niet in,dus mijn hoop was gevestigd op deze energietransfer. Ik hoopte vooral dat Basje wilde meewerken want dat hoesten klonk niet echt prettig. Nu na zo'n veertein dagen hoest hij helemaal niet meer, hij komt wel heel vaak bij ons op schoot zitten om uitgebreid aangehaald te worden. Hij was al een kroelkip maar nu nog meer.
In alle eerlijkheid moet ik zeggen dat ik ook een stuk minder "blaf".
Zelfonderzoek kan op zijn tijd geen kwaad.

Deze twee positieve invloeden bij elkaar hebben in elk geval tot gevolg dat Basje niet meer hoest en zich een stuk lekkerder voelt, en het vrouwtje ook.

Hartelijk dank en ik zal, indien nodig, zeken weer van deze transfer gebruik maken.
Met vriendelijke groeten
Hennie en Leo van den Broek

****************************************************************************

Beste mevrouw,

Enkele maanden geleden stuurde ik u een foto van kater Pierk i.v.m. een
gratis energietransfer. De 15-jaar oude kat heeft namelijk rugproblemen.
In de periode die erop volgde lijken de klachten en de pijn te zijn afgenomen. Mede door dit positieve resultaat heb ik nogmaals een foto toegestuurd, hopend op een nieuwe transfer.
Onder dankzegging,
Bert Bunschoten, Haarlem.

****************************************************************************
 
Al een aantal keren heb ik een foto van ons paard Jeronica opgestuurd.
Ik wil je heel hartelijk bedanken. Het gaat heel erg goed met Jeronica ze is veel liever en energieker en socialer geworden.
We zijn alle drie (mijn man, mijn dochter en ik) heel erg blij met deze vooruitgang.
Nogmaals heel erg bedankt en als het goed is blijf ik zo af en toe een foto opsturen.
Lieve groeten, Bea Soesman
 
*****************************************************************************

Mijn kat Mickey is wisselend erg lusteloos en "niet blij". Ik voel en merk het aan haar, soms al voordat ze echt symptomen laat zien. Mickey heeft astma, allergie (o.a. ook veel jeuk) en een (waarschijnlijk motorisch) spijsverteringsprobleem. Ze krijgt medicijnen. Ik heb haar aangemeld voor energietransfers in een periode dat ze weer wat minder lekker in haar vel begon te raken en wat spugerig was. Het leek de beginfase van een mij zo bekende slechtere periode. En juist toen zag ik Mieke Zomer op dierendag op televisie in Max en Catherine. Dat heeft vast en zeker zo moeten zijn. Een oorzaak voor de slechtere periodes van de ruim 5 jaar oude Mickey is altijd moeilijk te vinden en ik kan er nooit goed grip op krijgen. En als Mickey ongelukkig is, word ik dat zelf ook; ze is voor mij wat een kind is voor iemand anders. Ik stond op het punt de Dexamthason tijdelijk weer wat te verhogen, maar besloot de energietransfers af te wachten. Of het echt daardoor komt (daar ga ik wel vanuit) of dat het een spontane wisseling is in haar variërende conditie weet ik natuurlijk niet zeker. En ook nu wisselt ze nog erg in haar "blijdschap". Maar ze zit duidelijker lekkerder in haar vel en de beginnende slechte periode zette deze keer niet door. Ze komt nu weer lekker knuffelen en kroelen. En ze SPEELT zelfs af en toe spontaan. Dat laatste heb ik de afgelopen 2,5 jaar maar zelden van haar gezien en zeker niet zonder aansporen van mij. Ze heeft nog een paar dagen "energie" voor de boeg. Ik ben benieuwd hoe het daarna zal gaan! Ontzettend bedankt, ook namens Mickey!!
Marloes

*********************************************************************************
 
Ik heb je 2 weken geleden een foto gestuurd van mijn kat Two. Hij was aangereden en heeft een bekkenfractuur. Ik merkte al vrij snel dat hij minder angstig was. En nu na twee weken staat hij weer op 4 poten en doet hij zijn behoefte alweer op de kattenbak. Als ik nu binnenkom in de schuur waar hij is, gaat hij meteen staan. Dan zakt hij daarna wel weer op zijn kont, maar het gaat wel heel snel veel beter met hem. Heel veel dank daarvoor.
Saskia Bruijn

**********************************************************************************
   
Mijn paard Haglama zat niet lekker in d'r vel. Vandaar dat ik de energietransfers heb aangevraagd, ik wilde haar op welke manier dan ook helpen. Achteraf realiseer ik me dat in de tijd, dat zij de transfers heeft ontvangen, haar vacht ontzettend glom. Een glans die van binnenuit kwam. Het was niet opgepoetst. Ik heb toentertijd menig compliment ontvangen over het feit dat Haglama er zo goed uitzag. Ook liep zij heel lichtvoetig, alsof zij aan 't dansen was. Ze liep als een veertje. Zij voelde zich gewoon goed. En dat was te zien. Ik heb heel kritisch naar de veranderingen gekeken. Ik wist niet of ik de enige was, die de veranderingen zag. Maar omdat ik toen steeds meer mensen hierover hoorde, durfde ik het uiteindelijk ook te geloven.
Als ik het goed heb, ontvangt Haglama nu opnieuw sinds ongeveer twee weken de energietransfers. Ongeveer 1 week geleden zag ik weer kleine verbeteringen bij haar. Haar vacht glimt meer dan 14 dagen geleden en zij eet ook weer beter. Ik hoop dat dit een stijgende lijn is en dat alle positieve energie die zij ontvangt haar mag helpen om weer gezond te worden. Ik kan haar nog niet missen....
Conny van Duijn

************************************************************************************

Ik merk dat mijn kat Tobias nog energieker is dan hij al was en meer eetlust heeft. Bij mijn kat Grijssie merk ik ook meer eetlust en hij is veel energieker. Hij klimt tegen de schutting op, wat hij nooit doet! Ook speelt hij weer en fanatieker. Hopelijk zorgen de energy transfers bij Grijssie er voor dat hij zich sterker zal voelen ten opzichte van Tobias en minder stress krijgt.
Monique Kleijne, Hoofddorp

************************************************************************************
 
Quincy, mijn hond, was de laatste tijd wat lusteloos als hij thuis was. Ik heb toen bij jou een energietransfer aan gevraagd, kost alleen een postzegel en een loopje naar de brievenbus. Baat het niet dan schaadt het niet en het is ten goede van onze dieren. Quincy heeft hier veel aan gehad en heeft nu weer zijn dagelijkse gekke 5 minuten.
Irene Dons

************************************************************************************
 
Op 18 november heb ik u foto's gestuurd van mijn 11 katten: Marmer, Wunjo, Doni (ziek), Ayla, Flame, Conan, Diana, Emma, Anezka, Tommie en Droppie (ziek). Droppie is 15 jaar, sinds april 2004 bij ons en heeft chronische niesziekte. Daarin merk ik geen verbetering, maar ze is wel toleranter t.o.v. de andere katten en ze gaat wat meer spelen. Tommie is ook 15 jaar en sinds april 2004 bij ons. Hij was nogal bang voor Droppie, maar dat lijkt nu te verschuiven (ligt nu bv. samen met haar op bed) en hij gaat ook meer spelen. Doni heeft half november 2 keer kort na elkaar een epileptisch insult gehad en krijgt nu fenobarbital. Hij heeft daarna nog 1 keer een heel lichte kortdurende aanval gehad. Ik weet niet of de medicatie zo goed werkt of dat de energietransfer een rol speelt. Wunjo heeft sinds een paar dagen, dus na het stoppen van de energietransfer, last van ontstoken oogjes gekregen. Misschien 'huilt' hij wel omdat hij het mist. Bij de anderen merk ik geen duidelijke verschillen, maar daar waren ook niet echt problemen. In ieder geval wil ik, als de periode van 1 maand van Droppie en Doni voorbij is graag nog een keer van alle katten een foto sturen.
Elisa van Dongen, Amsterdam