Home
Contact
Achtergrond
Communiceren met dieren
Blog
Reacties
Aanvraag Consult
Nieuws
Cursus communiceren met dieren
Media
Webshop
Privacy Policy

GRATIS E-book:

5 tips om zelf met je dier te praten


Reacties op Bachbloesems

Geesje
De laatste dagen merken we steeds meer dat het echt goed gaat met onze altijd angstige poes Geesje. Ze toont veel minder angst naar haar broertjes. Ze gaat vaker naar buiten en ze speelt soms uitbundig met propjes en balletjes. Dat is iets wat we voorheen sporadisch zagen bij Geesje: dat blije onbezorgde.
Wij hebben nu de echte Geesje gezien en dat is een heerlijke kat, geweldig wat een vooruitgang.

********************************************************************************

Indy
We hebben nu driekwart van het flesje Bachbloesems gebruikt en het resultaat mag er zijn!!!
Mijn rottweiler Indy heeft meer rust, is stabieler, erg aanhankelijk en komt nu zelfs ook aandacht halen als wij daar ook zin in hebben, staat er dus meer open voor en dus niet als voorheen, alleen als zij dat wil. Daarnaast vindt ik haar minder angstig en onzeker voor het "onbekende", daarmee bedoel ik voor haar vreemde mensen, waar ze eerder erg wantrouwend en dreigend op kon reageren en voor dingen of voorwerpen die ze niet kent. Eerder kon ze als een gek tekeer gaan (grommen / blaffen, vooral uit angst / onzekerheid) naar iets wat ze zag, dat kon bv al een plastic zakje zijn dat in de berm lag. Dit is stukken minder geworden, erg prettig om te zien en om te merken dat Bachbloesems dus daadwerkelijk hun werk doen!!!
Wat nog meer erg prettig is sinds het gebruik van Bachbloesems is dat Indy commando's sneller en beter opvolgt en uitvoert, al heeft ze nog wel eens een moment dat ze denkt dat ze de koningin is en zich dan ook hiernaar gedraagt..... hahaha en dus doet alsof ze je niet hoort... de tuttebel !!!
En tuurlijk mag je dit stukje gebruiken voor je site. Ik hoop dat ik op deze manier een bijdrage kan leveren om mensen te stimuleren, want je levert topwerk af!!!
Rachel Besselink Herveld

***************************************************************************

Francis
Shi Tzu Francis maakte zich tijdens de shows nogal druk. Ze kwijlde dan veel. Altijd was ze voor de shows aan de Validspert geweest maar dat werkte niet meer. Francis dus aan de Rescue. Weekje voor de show begonnen met 4 druppels per dag. Resultaat:
We hadden vandaag show in Zwolle en wat denk je? Francis haalde voor het eerst CAC en reserve CACIB van de teven. Zonder slijmeren en ZONDER VALDISPERT.
We zijn zo blij, ze heeft zich voortreffelijk gedragen.
Dora en Lennart

***************************************************************************

Ferry
Al sinds wij hem hebben, is onze Golden Retriever Ferry bang voor alles. De hond heeft geen leven. Zijn leven bestaat uit angst: ziet hij een gele bestelauto 300 meter verderop, dan begint hij hier al te buikschuiven: pak ik de riem om uit te gaan, dan begint hij tegen me te grommen: hij lijkt wel te vragen: hoef ik alsjeblieft niet?; lopen we langs een geparkeerde auto, lijkt er niets aan de hand totdat er iemand in blijkt te zitten. Vuurwerk, luchtballonnen, vrachtwagens, fietsers, andere honden...... bang voor alles. Sinds een paar maanden zijn wij verhuisd. In zijn nieuwe omgeving is het al helemaal geen leven voor die hond. Dus wat doen we? Drie keer per dag buikschuift Ferry de auto in, rijden we naar ons oude huis, laten hem daar uit en rijden weer terug. Dit is echter geen situatie die we nog lang konden volhouden. Wij hadden alles al geprobeerd en wisten niet meer wat we konden doen, dachten erover hem ergens intern te geven, een heropvoedingscursus, zoiets. Toen bleek dat hij nergens welkom was. Met angstige honden kon men niks. Zelf ergens op internet een lijstje ingevuld voor een Bachbloesemmix. Daar kreeg ik een angstige slaperige hond van. Ten einde raad Mieke ingeschakeld. Na het gesprek: geen reactie. EFT: geen reactie. Energietransfers: geen reactie. Bachbloesems: geen reactie. Tweede mix: BINGO!!!!  De tweede mix was een voltreffer. Van de ene op de andere dag kon ik met mijn Ferry normaal wandelen en nog steeds kan ik dat. De hond is wakker en loopt lekker mee, kijkt om zich heen. Ziet eindelijk wat de wereld hem te bieden heeft. Wat die druppels doen en hebben gedaan, ik weet het niet maar ik wil nooit meer zonder.

*****************************************************************************

Bjorn
Bjorn is onze Engelse Springer Spaniel en hij is sinds twee maanden zo enorm veranderd dat ik dat graag even wil melden.Tot twee maanden geleden leek het wel of Bjorn alle vertrouwen in de mensen kwijt was. Als wij koffie gingen drinken en de koektrommel ging rond, was er ook wat lekkers voor Bjorn bij. We moesten hem dan van zijn plaats roepen, hij pakte het koekje dan aan en liep meteen snel weer weg. Het leek wel of hij niks met ons te maken wilde hebben. Als we buiten waren geweest en het had geregend, wilden we onze druipnatte Bjorn afdrogen. Dat stond hij niet toe. Hij gromde ons toe en hapte zo nodig van zich af. Teken uithalen? Drama! Bij je komen na volop gespeeld te hebben met kameraadjes? Never. Wij weten inmiddels echt wel wat van honden, maar dit gedrag was niet te begrijpen.
Na het gesprek met Mieke en de Bachbloesemmix, hebben wij een andere hond in huis. Bjorn komt nu zomaar ’s avonds bij ons zitten, zoekt ons gezelschap op. Laat zich gewillig door ons afdrogen. Hij gromt af en toe nog wel eens maar zeker niet in de mate waarin hij dat voorheen deed. Hij laat zijn teken verwijderen, hij komt als ik hem roep. Het is zo’n lieve hond geworden. We zijn er nog niet helemaal maar we zijn al zo’n stuk op de goede weg! We zijn er heel erg blij mee.

*****************************************************************************
 
Twinkel
Twinkel is nu vier jaar bij ons. Van het begin af aan heeft hij mij gebeten en geslagen als ik zijn stal in kwam. Vorig jaar kerst nog, sloeg hij een buurman met een paar gebroken ribben het ziekenhuis in. Deze had het gewaagd om argeloos door Twinkels wei te lopen.
Vier jaar lang kon ik geen contact krijgen met mijn paard. Zoveel liefde gegeven en nooit kwam ik bij hem binnen. Altijd maar die muur van agressie. Ik heb de indruk dat mijn paard niet meer wil leven en denk erover hem in te laten slapen.
Drie weken later:
Ik weet niet wat me overkomt: het is zo mooi. Twinkel komt uit zichzelf naar me toe. Wil door mij aangehaald worden. Wil door mij geknuffeld worden. Zoekt toenadering. Het eerste flesje met mix is nu leeg. Hoe sceptisch stond ik er tegenover. Ik jubel nu. Doe mij nog maar een emmer!

******************************************************************************
 
Johnny
Het wordt alweer bijna 2 weken geleden dat ik de Bachbloesems voor mijn hondje Johnny kreeg. Ik ben meteen gestart met ze hem te geven. Ik mag wel zeggen, ik merkte bijna onmiddellijk een verandering. Op woensdagavond heb ik ze de eerste keer gegeven en op donderdag merkte ik dat Johnny rustiger was. Hij heeft 3 dagen veel geslapen en ook nu bemerk ik nog altijd een verandering, het flesje is nu voor de helft leeg. Hij blaft ook niet meer als ik buiten de auto was of in mijn tuintje bezig ben. Hij ligt dan boven op de bank, wat niet mag, springt er ook onmiddellijk af als ik naar binnen kom. Maar zo ziet hij me en dat gaat nu zonder blaffen. Gisteren is hij voor de eerste keer 10 minuten alleen gebleven en hij heeft niet geblaft. Ik ben er erg blij mee. Het duurt allemaal al zo lang maar ik zie nu eindelijk dat het langzaam vooruit gaat. Ik vond deze verandering al zo opmerkelijk dat ik het je graag wilde laten weten.