Home
Contact
Achtergrond
Communiceren met dieren
Blog
Reacties
Aanvraag Consult
Nieuws
Cursus communiceren met dieren
Media
Webshop
Privacy Policy

GRATIS E-book:

5 tips om zelf met je dier te praten


Geen contact - geld terug garantie

Zou je graag willen praten met jouw dier? Zou je willen weten wat hij ergens van vindt of gewoon met hem praten? Haal dan nu de 5 Gratis tips om zelf met je dieren te kunnen praten op en ga het zelf uitproberen!

Waarom een geen-contact-geld-terug garantie?

Voor veel mensen is de drempel hoog om met een dierentolk in zee te gaan. Voor hen blijft het toch een beetje ongeloofwaardig en geheimzinnig allemaal. Met deze garantie wil ik ze graag over de drempel trekken. 

Geen contact met uw dier

Ik wil niemand met het gevoel achterlaten dat praten met dieren maar een Broodje Aap-verhaal is. Mocht het zo zijn dat u uw dier absoluut niet herkent in mijn aantekeningen, dan is het voor mij duidelijk dat ik niet met uw dier heb gesproken maar wel met een ander dier. Hoewel zo'n situatie buiten mijn invloedssfeer ligt, doe ik in dat geval niet een tweede poging om met uw dier te praten maar u krijgt onmiddellijk het vooruitbetaalde bedrag teruggestort. Voor geld wil ik mijn naam niet te grabbel gooien. Een goede naam komt immers te voet en gaat te paard.
Praten met dieren is voor mij alleen interessant als het iets oplevert: als ik ervan kan leren en als ik ervan kan leven. Mislukte gesprekken kosten mij alleen maar tijd, energie en zelfvertrouwen. Daar zit ik niet op te wachten. U heeft dus de garantie dat u uw geld terugkrijgt als ik geen contact krijg met uw dier. Deze garantie houdt voor mij in dat ik scherp moet blijven en mij moet blijven ontwikkelen. Zonder u deze garantie te kunnen bieden, heb ik als dierentolk geen bestaansrecht. 

Onverwachte antwoorden - mishandelde dieren

Het komt voor dat het dier niet zegt wat u graag wil horen. Wees daarop voorbereid. Ik vertolk louter wat het dier zegt en ik oordeel niet. 
Regelmatig krijg ik de vraag: Mijn hond is door zijn vorige eigenaar mishandeld. Wat is er met hem gebeurd? Mijn ervaring heeft mij geleerd dat dieren in het hier en nu leven. Een hond die ooit mishandeld werd, heeft vaak helemaal geen behoefte meer daarover te praten. Op zo’n vraag krijg ik daarom zelden antwoord.

Praten met een dier dat ziek of erg ongelukkig is

Dieren die niet meer in balans zijn, zenden signalen de ether in die gemakkelijk door mij kunnen worden opgevangen. Toch kan ook een ziek dier geen zin hebben in een praatje. Dat snap ik best. Ben ik zelf ooit eens ziek, dan ben ik echt zo ziek als een hond. Dan moet mijn huisarts gauw weer wegwezen. Heb ik echt geen behoefte aan een diepgaand gesprek.
Staat een ziek dier niet open voor een gesprek, dan probeer ik het op een later tijdstip nog eens.